Implantologie De Bovenbouw

Implantologie De Bovenbouw

> INSCHRIJVEN

De NSOI komt naar u toe! Met Implantologie De Bovenbouw biedt de NSOI compacte, praktijkgerichte en interactieve workshops op locatie voor tandartsen die probleemloos kronen op implantaten willen plaatsen.
Veel tandartsen vinden dat tandheelkundige implantologie in hun praktijk thuis hoort. Ze implanteren zelf niet, maar willen wel zelf de kronen op de implantaten maken. Dat kan lastig zijn, want er zijn legio implantaatmerken met ieder een eigen ontwerp met verschillende diameters. En ieder merk heeft zijn eigen afdrukstiften, abutments en schroevendraaiers. Voeg daar nog aan toe dat kronen op verschillende manieren te bevestigen zijn, met voor- en nadelen, en u ziet al gauw door de bomen het bos niet meer.

Deze compacte praktijkgerichte workshop geeft u inzicht in verschillende grotere implantaatsystemen, met name gericht op een protocolmatige vervaardiging van kronen. Er worden richtlijnen aangereikt voor ontwerp en het werken met verschillende materialen. Het programma bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens het praktijkdeel wordt met componenten van verschillende implantaatmerken op modellen geoefend.

Doel van deze workshop is dat u zich na één dag helemaal thuis voelt in ‘de bovenbouw’ van implantaten!

Implantologie De Bovenbouw wordt georganiseerd in samenwerking met Dentsply Implants, Nobel Biocare, Straumann en Zimmer Biomet.

Docenten
De docenten voor De Bovenbouw – Ronnie Goené, Prof. dr. Henny Meijer en Alwin van Daelen – hebben hun sporen binnen elk van hun specifieke vakgebied en met betrekking tot de implantologie, restauratieve tandheelkunde en het post-academisch onderwijs ruimschoots verdiend.

Cursusdata 2020
Voor de workshop Implantologie De Bovenbouw staan momenteel voor 2020 de volgende cursusdagen op locatie ingepland:

donderdag 16 april  Hotel Van der Valk Dordrecht Exclusief 13:45 – 21:00 uur GEANNULEERD ivm Coronavirus
donderdag 22 oktober Hotel Van der Valk Utrecht Exclusief 13:45 – 21:00 uur

Inschrijving
De workshop Implantologie De Bovenbouw wordt jaarlijks door de NSOI georganiseerd. Het maximaal aantal inschrijvingen per workshop is vastgesteld op 32 deelnemers. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Middels onderstaande link kunt u zich direct online inschrijven. Door invulling van het inschrijfformulier machtigt u het Congresbureau NSOI  éénmalig de verschuldigde cursuskosten van uw bankrekening af te schrijven. Tevens gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden NSOI.

Cursuskosten
De totale kosten bedragen € 345,00 per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief koffie, thee en verse broodjes.

KRT punten
De NSOI workshop Implantologie De Bovenbouw is aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) voor 6 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

 

> INSCHRIJVEN

Spring naar toolbar