Implantologie De Essentie volgeboekt! Voor reservelijst vul alsnog het inschrijfformulier in.

Implantologie De Essentie volgeboekt! Voor reservelijst vul alsnog het inschrijfformulier in.

> INSCHRIJVEN

Met Implantologie De Essentie biedt de NSOI een compacte, praktijkgerichte cursus met simulatiepatiënten op locatie voor alle medewerkers aan de stoel!
Vrijwel iedere patiënt, die één of meerdere tanden en/of kiezen moet missen, is potentieel kandidaat voor een behandeling waarbij implantaten het fundament vormen. Steeds vaker ook beginnen patiënten zelf naar de mogelijkheden van implantaten te vragen – ook aan u! Als lid van een tandheelkundig team wordt dan ook van u verwacht dat u weet wat er mogelijk is.

Na een geslaagde implantologische behandeling worden patiënten periodiek aan uw zorgen toevertrouwd. Het tijdig kunnen diagnosticeren en voorkomen van peri-implantaire ontstekingen is van essentieel belang. Tijdens deze compacte praktijkgerichte cursus met simulatiepatiënten krijgen alle praktijkmedewerkers richtlijnen en praktische tips hoe die zorg adequaat te kunnen geven.

In de voordrachten wordt een beeld geschetst wat kan of juist niet kan in de implantologie. Aan de hand van vele klinische voorbeelden en twee simulatiepatiënten wordt het waarom of waarom juist niet van verschillende procedures beantwoord. Meer leren zien, meer daarvan weten en voorlichting kunnen geven daarover, maakt uw waarde als teamspeler nog groter en het vakgebied voor uzelf nóg leuker!

Implantologie De Essentie wordt georganiseerd in samenwerking met EMS en Hu-Friedy.

Docenten
De vier docenten voor deze cursus – Ronnie Goené, Prof. dr. Henny Meijer, Prof. dr. Gerry Raghoebar en Patricia Sweet – hebben hun sporen binnen elk van hun specifieke vakgebied en met betrekking tot de implantologie, de mondhygiëne en het post-academisch onderwijs ruimschoots verdiend.

Cursusdata 2020
Voor de cursus Implantologie De Essentie staan voor 2020 de volgende cursusdagen op de locatie ingepland:

Dinsdag 21 april Hotel Van der Valk Dordrecht Exclusief van 13:45 – 21:00 uur GEANNULEERD ivm Coronavirus
Dinsdag 13 oktober Hotel van der Valk Utrecht Exclusief van 13:45 – 21:00 uur

Inschrijving
De cursus Implantologie De Essentie wordt jaarlijks door de NSOI georganiseerd. Het maximaal aantal inschrijvingen per cursusdag is vastgesteld op 48 deelnemers. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Middels onderstaande link kunt u zich direct online inschrijven. Door invulling van het inschrijfformulier machtigt u het Congresbureau NSOI  éénmalig de verschuldigde cursuskosten van uw bankrekening af te schrijven. Tevens gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden NSOI.

Cursuskosten
De kosten voor de cursus bedragen € 145,00 per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief het cursusmateriaal (syllabus), koffie, thee en verse broodjes. U kunt hier direct online inschrijven.

KRT en KRM punten
De NSOI cursus Implantologie De Essentie is aangemeld bij zowel het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) voor 6 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

 

> INSCHRIJVEN

Spring naar toolbar