Roadshows VERPLAATST NAAR VOORJAAR 2021 “Wegwijzer voor de implantaat gedragen kroon. Welke materiaalkeuzes maak jij?” Wegens succes op herhaling

Roadshows VERPLAATST NAAR VOORJAAR 2021 “Wegwijzer voor de implantaat gedragen kroon. Welke materiaalkeuzes maak jij?” Wegens succes op herhaling

INSCHRIJVEN

Wegens overweldigende belangstelling organiseren we opnieuw deze NVOI Roadshows met thematische kennis in compacte vorm. Deze avondseminar rond de implantaatgedragen kroon biedt een actuele blik op de materie en een praktische houvast om tot een esthetisch, voorspelbaar en duurzaam resultaat te komen!
‘Gaarne vervaardiging kroon op implantaat’. Tandtechnici zien dit vaak als enige aangeleverde informatie op de techniekbon staan. Er zijn echter zeer veel mogelijkheden en vraagstukken waar over nagedacht zal moeten worden door de tandarts (-implantoloog) én tandtechnicus.

Dient er voor een standaard abutment te worden gekozen, voor een ti-base of is een CAD/CAM abutment verstandiger? Wat is het meest ideale materiaal per indicatie voor het te gebruiken abutment en hoe zit het met de kroon? Kies je voor een verschroefde of gecementeerde kroon? En hoe zit het met de garantie?

Omdat degene die de kroon plaatst hier ook de eindverantwoordelijke voor is, zal deze goed op de hoogte moeten zijn van de vele mogelijkheden. Per patiënt zal dan ook goed nagedacht moeten worden wat de beste materiaalkeuze is. Een verkeerde beslissing heeft immers vaak grote invloed op het eindresultaat met soms desastreuze gevolgen. Niet alleen esthetische missers, maar ook botverlies en beschadiging of verlies van het implantaat kunnen het gevolg zijn van een onjuist gekozen type abutment. Daarom zal net als de verwijzend tandarts ook degene die het implantaat plaatst goed op de hoogte moeten zijn van de diverse beslissingen en de verwijzer moeten kunnen adviseren.

Deze presentatie zal ingaan op de diverse prothetische keuzes die gemaakt dienen te worden. Met behulp van een handige beslisboom zal u geholpen worden om tot een esthetisch, voorspelbaar en ook duurzaam eindresultaat te komen

Doelgroep deelnemers
De Roadshows 2021 Wegwijzer voor de implantaatgedragen kroon – welke materiaalkeuzes maak jij? is een compacte avondseminar en bij uitstek geschikt voor tandartsen, tandartsen-implantologen, mka-chirurgen en tandtechnici.

Docenten
De twee sprekers tijdens de NVOI Roadshows, over het maken van de juiste keuzes bij de vervaardiging en plaatsing van de implantaatgedragen kroon – Frank Andriessen en Patrick Oosterwijk – hebben hun sporen binnen elk van hun specifieke vakgebied ruimschoots verdiend.

Roadshows verplaatst naar het voorjaar 2021!!!! (data volgen nog)

Voor de seminars Wegwijzer voor de implantaatgedragen kroon – welke materiaalkeuzes maak jij? staan de volgende avonden op de locatie ingepland:

Groningen-Hoogkerk Hotel Van der Valk                                 20 april 2021               18:00 – 22:00 uur
Roermond Hotel Van der Valk Oranjerie Theaterhotel          11 mei 2021                 18:00 – 22:00 uur
Rotterdam-Blijdorp Hotel van der Valk                                    27 mei 2021                18.00 – 22:00 uur

Inschrijving
NVOI Roadshows worden ook dit jaar weer door de NSOI georganiseerd. De inschrijvingen vinden zoals gebruikelijk plaats op volgorde van aanmelding. Klik onder- of bovenaan de pagina voor het inschrijfformulier.

Seminarkosten
De kosten voor de Roadshows bedragen € 110,00 voor leden van de NVOI. Voor niet-leden bedragen deze € 130,00 per deelnemer. Studenten, aios en tios kunnen (op vertoon van daarvoor toepasselijke identificatie) gebruik van een gereduceerd tarief van € 30,00.

Deze kosten zijn inclusief een lichte maaltijd vooraf, het koffiebuffet en een borrel na afloop. U kunt zich hier binnenkort online inschrijven.

KRT punten / NVMKA punten
De Roadshows zijn aangemeld bij zowel het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) voor 3 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

 

INSCHRIJVEN

Spring naar toolbar